La Vigna                 Informatie: 0318 309 981 La Vigna HOME WIJN PLANK & PASTA FEEST/BORREL INFORMATIE
FEESTEN / BORRELS
La Vigna - Planken & Pasta

Feesten / Borrels

Het leven moet gevierd worden en in Italië weten ze hoe ze dat het beste kunnen doen: met lekker eten en drinken samen met familie en vrienden. La Vigna is de ideale locatie voor feesten, borrels en partijen. Het is er gezellig, kleinschalig, uniek en hierdoor perfect voor een kleiner gezelschap tot maximaal 45 personen.

Tevens is de locatie makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer zodat je lekker een wijntje kunt drinken.


Prive feest?

La Vigna afhuren

La Vigna kan in zijn geheel worden afgehuurd voor: Verjaardagen, jubileum, bedrijfsfeest, babyshower, afstudeer/examenfeest of welke reden je ook maar kunt bedenken om een feest te geven. Het afhuren van de zaak kan iedere dag behalve vrijdag. Dus ook op dagen dat wij normaal gesloten zijn.

Kom gerust eens langs om naar de mogelijkheden te informeren. Wij denken graag met je mee.


Tijd voor gezelligheid

Borrelen met kleinere groep

Borrelen met een klein gezelschap kan van woensdag t/m zaterdag. Alleen op vrijdag pas na 20.00 uur. Ook voor een kleiner gezelschap hebben wij een leuk arrangement voor een compleet verzorgd avondje uit voor een vaste prijs per persoon


Even weg van kantoor?
La Vigna - Vergaderen

Vergaderen

Ben je opzoek naar een goed bereikbare vergaderlocatie voor brainstormsessies, netwerken of workshops? Kom eens langs bij La Vigna. Gewoon even wat anders, even weg van kantoor. Geen saaie witte muren om naar te staren en zeker geen kleffe broodjes kaas. Na een vergadering bij La Vigna wil je misschien niet meer terug naar kantoor!

Wij verzorgen de koffie en thee met voor de liefhebbers een plank vol lekker friandises. Ook een Italiaanse lunch of na borrelen behoren tot de mogelijkheden.


Avondje uit met je collega's

Bedrijfsuitje

Wil je eens iets anders dan het standaard bedrijfsuitje? Dan zou een proeverij bij La Vigna een mooie optie zijn. Onze proeverij bestaat uit 5 (halve) glazen wijn met daarbij een heerlijke uitgebreide antipasti. Uiteraard is deze proeverij nog naar wens uit te breiden met extra gerechtjes.

Informeer naar de vele mogelijkheden.


Contact

La Vigna
Nieuwe Stationsstraat 2b
6711 AG EDE
+31 (0)318 309 981
wijntje@wijnbarlavigna.nl
Volg ons op : wijnbarlavigna
De gezelligste wijn en pastabar van Ede!


Donderdag t/m vrijdag vanaf: 16.00
Zaterdag vanaf: 15.00
Zondag t/m woensdag: gesloten
×
wijn