La Vigna                 Informatie: 0318 309 981 La Vigna HOME WIJN PLANKEN & PASTA FEEST/BORREL INFORMATIE
PLANKEN & PASTA
La Vigna - Planken & Pasta

Een mooie combinatie

Dat wij als wijnbar een uitgebreide wijnkaart hebben, spreekt voor zich. Maar dat je bij ons ook terecht kunt voor een heerlijk pasta, een lekkere antipasti of gewoon een borrelhapje, dat weet nog niet iedereen.


La vita è una combinazione di magia e pasta (Fellini)

Antipasti & Borrelplanken

Wij bieden verschillende mooie planken voor zowel de grote als kleine eter. Onze antipastiplanken bevatten wisselende Italiaanse en streek specialiteiten zoals vlees, kaas en andere aanvullende producten.

Voor de vegetariër raden wij onze kaas of bruschettaplank aan!

Behoefte aan iets warms? Naast oer Hollandse bitterballen bieden wij nu ook verschillende soorten luxe mini croquettes, risotto balletjes en warme nachos uit de oven aan.


Bij la Vigna geloven we in de Italiaanse manier van leven...!

Pasta

Alle producten worden bereid volgens authentieke recepten en met verse ingrediënten. Wij hebben geen menukaart, maar bieden iedere week van woensdag t/m zaterdag een ander (pasta)gerecht aan. Mocht je in het weekend zin hebben in een uitgebreidere maaltijd, dan raden wij ons "A Tavola" menu aan! Elk weekend een ander 3-gangen menu van rond de 25 euro, elke vrijdag aangekondigd op onze Facebook pagina

Omdat wij alles vers bereiden vinden wij het fijn als er van te voren gereserveerd wordt. Zo kunnen wij rekening houden met de hoeveelheid, te bereiden eten. We voorkomen hiermee dat we te weinig eten maken of te veel overhouden. Food waste is tenslotte niet meer van deze tijd.


Reserveren

La Vigna - Pasta
"A Tavola" menu
vanaf 23,95

La Vigna
Nieuwe Stationsstraat 2b
6711 AG EDE
+31 (0)318 309 981
wijntje@wijnbarlavigna.nl
Volg ons op : wijnbarlavigna
De gezelligste wijn en pastabar van Ede!


Donderdag t/m vrijdag vanaf: 16.00
Zaterdag vanaf: 15.00
Zondag t/m woensdag: gesloten
×
wijn