La Vigna                 Informatie: 0318 309 981 La Vigna HOME WIJN PLANK & PASTA FEEST/BORREL INFORMATIE
WIJN

Wijn is water gevuld met zon (Galileo Galilei)

Dat wij onze wijnen met grote zorg selecteren is natuurlijk logisch. Wij willen alleen de mooiste en lekkerste wijnen in ons assortiment. Een deel van de wijnen halen wij zelf in Italië vaak bij kleinere wijnhuizen. De overige wijnen worden door importeurs naar Nederland gehaald. Deze importeurs zijn net als wij, mensen die altijd op zoek zijn naar die ene mooie wijn. Geen grote commerciële jongens maar mensen met een passie. En net als wij houden zij ook van deze kleine familie bedrijven. Bij deze familie bedrijven krijgt de wijn een verhaal. En dat verhaal, daar houden wij van en vertellen wij graag aan onze gasten.


De Wijnboeren
La Vigna - Planken & Pasta

Peppino di Camillo

Neem nou het verhaal van Peppino di Camillo. Hij begon in 1887 heel kleinschalig in de zonnige heuvels van Poggiofiorito. Alleen voor een handje vol trouwe klanten maakte hij wijn. In de jaren 30 werden er wijngaarden opgekocht en werd de opslag en bottelcapaciteit vergroot. Vandaag wordt het bedrijf geleid door de 5e en 6e generatie.


Lidia

Wijnproducente Lidia komt uit een echte wijn familie. Al 3 generaties lang wordt hun ervaring en passie voor het maken van wijn doorgegeven. Zij begonnen met een paar wijnstokken in de bergen van Pavia, Lombardije. Inmiddels kopen ze ook de druiven van omliggende wijngaarden op en produceren hierdoor veel verschillende en vooral unieke wijnen.


La Vigna - Planken & Pasta
Contact

La Vigna
Nieuwe Stationsstraat 2b
6711 AG EDE
+31 (0)318 309 981
wijntje@wijnbarlavigna.nl
Volg ons op : wijnbarlavigna
De gezelligste wijn en pastabar van Ede!


Donderdag t/m vrijdag vanaf: 16.00
Zaterdag vanaf: 15.00
Zondag t/m woensdag: gesloten
×
wijn